Премиерът коментира актуалните политически събития у нас.Има доклад на ДАНС, който

...
Премиерът коментира актуалните политически събития у нас.Има доклад на ДАНС, който
Коментари Харесай

Напрежение. Денков отвърна на Радев и Йотова

Премиерът коментира настоящите политически събития у нас.

" Има отчет на ДАНС, който демонстрира, че тези трима души заплашват националните ползи. Знаете, че това са един съветски и двама беларуски жители. Докладът е на ДАНС и е конфиденциален, не мога да го разясня. Това е решение на ДАНС не мое. Не виждам смисъл да разясня думите на дипломат Митрофанова ", заяви акад. Николай Денков
-->
" Когато президентът приказва за изкривена история, той се аргументира с изкривената история, а не се базира на същинската история. Няма какво повече да разясня по тази тематика. Ние желаеме да служим на България и всяко едно наше деяние е подчинено навръх това, Експертите дебатират в Народно събрание и когато са подготвени, ще вземат нужните решения. Дискусията към службите се води в Народно събрание. Аз не желая да давам моето мнение за службите, тъй като то ще бъде политическо. Нека специалистите си свършат работата и тогава ще бъде взето политическото решение. Правителството не атакува никоя институция. Искаме същото почитание. Когато обаче се премине дадена линия, ние няма да си мълчим. Поредната безсмислена активност на президента Румен Радев е изказванието му за Шенген. Мария Габриел му отговори доста хубаво. Аз би трябвало ли да разгласявам обстоятелството, че съм приказвал с премиера на Нидерландия? Не мисля. Посещението ми на 4 октомври в Австрия е контрактувано преди два месеца ", отговори министър председателят на следващите нападки от страна на президента Радев и вицепрезидента Йотова.

" Няма неприятно кабинетът да получава поддръжка, когато извършва програмата си. Аз ще се веселя на поддръжка отвред, с цел да изпълняваме програмата си. Ако стартира замяна на програмата ни, тогава нещата ще седят по различен метод. Всеки, който споделя нашата стратегия, може да ни поддържа. Тези, които не сподлеят нашата стратегия, ще се борим с тях, с цел да я осъществяваме ", разкри той, съобщи novini.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР